Hoppa till innehåll

 

Idrott, motion och friluftsliv

Bollar från olika sporter

Som innevånare ska du ha goda möjligheter att bedriva en meningsfull fritid.  Arena-Fritid ska vara en aktiv verksamhet, som bidrar till bättre hälsa hos ungdomar och når fler utövare av spontanaktiviteter.

Nyheter


 • Konstgräsplan Vänersvallen Nord

  Vänersborgs kommunala utomhusanläggningar öppnar för unga


  Kommunala konstgräsplaner öppnar från och med 2021-01-15 för ledarledda träningar för barn födda 2005 eller senare.Det gäller träning som kan ske under smittskyddssäkra förhållanden. Se rekommendationer på Riksidrottsförbundets webbplats och information till idrottsföreningar på Folkhälsomyndighetens webbplats. Utomhusanläggningarna är inte öppna för personer födda 2004 eller tidigare.


 • Kommunens idrottsanläggningar kommer fortsatt att hållas stängda.


  På grund av pandemin kommer kommunens idrottsanläggningar fortsatt att hållas stängda.


 • Kommunal verksamhet som inte är nödvändig ska stängas


  Det har regeringen tillkännagivit på en presskonferens idag. Beslutet gäller till den 24 januari och berör exempelvis kultur, bibliotek och idrott.


 • Nya föreskrifter och allmänna råd för idrotten


  Från och med 14 december träder nya föreskrifterna och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten i kraft. Man betonar att idrotts- och fritidsaktiviteter är viktiga för folkhälsan och öppnar upp för möjligheten att även personer födda 2004 och tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter.

KONTAKT

Postadress
Arena-Fritid
Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress
Arena Vänersborg,
Brättevägen 15

E-post
fritid@vanersborg.se